Prezentare de carte

Categorii:Restul...

Studia Universitatis Moldaviae

Categorii:Restul...

 

Stimati cercetatori,

recent ANACEC a aprobat un nou Regulament privind revistele stiintifice. In acest context, redactia revistei Universitatii – Studia Universitatis Moldaviae, ca si alte reviste din Republica Moldova, este obligata sa efectueze anumite modificari in colaborarea cu autorii. Una dintre noile cerinte este detinerea de catre fiecare viitor autor al articolelor din Revista a unui cod numeric personal al cercetatorului. Acest cod poate fi obtinut automat si fara plata in urma inregistrarii pe site-ul https://orcid.org/ Procedura nu dureaza mai mult de 3-4 minute. Incepand cu nr.1/2019 fara un asemenea cod, redactia SUM NU va mai primi articolele spre publicare.

 

CERTIFICAT DE EVALUARE EXTERNA A CALITATII – Istorie

Categorii:Restul...

În baza rezultatelor evaluarii externe Agentia Nationala de Asigurare a Calitatii in Educatie si Cercetare a emis Certificatul de evaluare externa a calitatii pentru decizia nr. 39 din 09.02.2017 de acreditare a programului de studii superioare de licenta 141.10 Istorie, forma de invatamint cu frecventa pentru perioada de 5 ani.

CERTIFICAT DE EVALUARE EXTERNA A CALITATII – Filosofie

Categorii:Restul...

În baza rezultatelor evaluarii externe, Consiliul de Conducere al Agentiei Nationale de Asigurare a Calitatii in Educatie si Cercetare a luat decizia nr. 18 din 23.02.2018 de acreditare a programului de studii superioare de licenta 0223.1 Filosofie, forma de invatamint cu frecventa pentru perioada de 5 ani; si decizia nr. 12 din 11.05.2018 de autorizare de functionare provizorie a programului de studii superioare de masterat Filosofie, antropologie si management cultural, forma de invatamint cu frecventa pentru perioada de 5 ani.

SESIUNEA NAŢIONALĂ DE COMUNICĂRI ŞTIINŢIFICE STUDENŢEŞTI. EDIŢIA XXIII.

Categorii:Restul...

Facultatea de Istorie și Filosofie aduce la cunoștința dumneavoastră că aplicările pentru Sesiunea Națională de Comunicări Științifice, ediția a XXIII-a sunt deschise.
○ Prima etapă a Sesiunii se va desfășura pe data de 26 februarie curent. La aceasta pot participa DOAR STUDENȚII CICLULUI I (LICENȚĂ). Formularul de aplicare îl găsiți urmând link-ul: https://goo.gl/forms/hT4jMgJyPyCZ7Ait2
❗ Termenul limită de aplicare: 22 FEBRUARIE

Detalii

FELICITĂRI CU AJUNUL SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ – CRĂCIUN FERICIT ŞI LA MULŢI ANI!

Categorii:Restul...

Facultatea de Istorie şi Filosofie a Universităţii de Stat din Moldova, aduce sincere felicitări Profesorilor, Studenţilor şi Absolvenţilor Facultăţii cu ajunul sărbătorilor de Iarnă şi vă urează un CRĂCIUN FERICIT şi un AN NOU plin de bucurii. LA MULŢI ANI! 

Film documentar

Categorii:Restul...

Conferinte Oradea-Chisinau

Categorii:Restul...

Educatie financiara

Categorii:Restul...

 

Invităm Studenții USM să completeze formularul, pentru a participa la un curs de educație financiară la inițiativa partenerilor Eximbank.

Completarea formularului indică participarea la eveniment.

Unde: în sala 43, bloc I, Centrul de ghidare în carieră și relații cu piața muncii, USM

Când: Miercuri, 12 decembrie 2018 Ora: 17:00 -18:30

https://goo.gl/forms/YPFmPk51F8T5IXXo2

 

 

Abordari in arheologie

Categorii:Restul...